Sligro folder

De Sligro behoort met haar winkel tot de Sligro Food Group N.V.. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste foodservice zelfbedieningsgroothandels in Nederland. Met 50 vestigingen en 8 verschillende distributiecentra kunnen we wel stellen dat Sligro dé partner is voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. De Sligro staat garant voor een ruim assortiment met meer dan 60.000 verschillende artikelen die allen gekenmerkt kunnen worden door hun kwaliteit en betaalbaar karakter. Shop jouw producten van de Sligro nu met extra voordeel dankzij Winkel waar.

Ontdek het enorme assortiment

Zoals reeds besproken bestaat het assortiment uit ruim 60.000 verschillende artikelen. Binnen deze artikelen kan er onderscheid gemaakt worden tussen Food en Non-food artikelen. Dit aanbod wordt daarnaast nog aangevuld met de nodige hoeveelheid vers artikelen zoals brood & banket, groente, vlees en vis. Met haar ruime assortiment wilt de Sligro zich met name focussen op de grote- en kleinschalige horeca, grootverbruikers, catering, bedrijfsrestaurants, recreatiebedrijven en de institutionele markt. Vanwege deze doelgroep is de Sligro uitsluitend toegankelijk met een Sligro klantenkaart. Deze kaart kun je gratis aanvragen in één van de Sligro vestigingen. Om recht te hebben op een Sligro klantenkaart dien je overigens wel ingeschreven te staan bij de KVK.

Extra voordelig Sligro shoppen?

Op Winkelwaar.nl heb jij de mogelijkheid om de Sligro folder eens op je gemak te doorlopen en te kijken of er interessante aanbiedingen tussen zitten. Ontdek het nu het overzicht met de meest recente kortingen van de Sligro via het winkel overzicht. Op deze manier kun jij dankzij Winkelwaar.nl extra voordelig bij de Sligro shoppen en voorkom je dat je aanbiedingen in de toekomst misloopt.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |