Lidl folder

De Lidl is een levensmiddelenbedrijf dat afkomstig is uit Duitsland dat in totaal meer dan 8000 winkels in haar bezit heeft. Deze winkels zitten verspreid over heel Europa en zodoende is de Lidl actief in 23 verschillende landen. De Lidl wilt zich onderscheiden door producten van een goede kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Het unieke winkelconcept draait in zijn geheel om eenvoud en klantgericht zijn. Een belangrijke factor hierin is de hoge kwaliteit van groenten en fruit. Daarbij is het tevens belangrijk om te vermelden dat de Lidl de afgelopen jaren flink heeft geïnvesteerd in productkwaliteit. De Lidl beschikt over een ruim aanbod producten in categorieën zoals voedsel, elektronica, keukenaccessoires en kleding. Ontdek het aanbod nu extra voordelig met behulp van één van de kortingscodes van Winkelwaar.nl

Lidl – meer dan alleen dagelijkse boodschappen

Je komt niet langer alleen naar de Lidl voor het doen van dagelijkse boodschappen. Naast groenten, fruit, kaas, melk of brood beschikt de Lidl over bijna alle producten waarvoor je normaliter naar andere winkels zou moeten gaan. Zo vind je er bijvoorbeeld ook nieuwe acties, recepten, mode en zelfs reizen. Kenmerkend aan al deze producten is dat ze ook echt voor de scherpe Lidl prijzen te koop zijn.
Logischerwijs blijft het supermarkt gedeelte van de Lidl ook gewoon bestaan. Het Lidl assortiment behoort tot één van de grootste in Nederland. Het assortiment is recent tevens uitgebreid met de absolute topmerken. Ook heeft de Lidl speciale themaweken waarin telkens één land centraal staat. Gedurende deze week zullen er speciale producten uit dat specifieke land in de aanbieding zijn.

Winkelwaar voor al jouw kortingen!

De folder van de Lidl geheel op je gemak bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van Winkelwaar.nl. Hier heb je een compleet overzicht met daarin de meest actuele kortingscodes van de Lidl. Loop vanaf vandaag nooit meer de korting bij de Lidl mis!

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |