Bedrijf aanmelden

Winkel waar is de eerste overkoepelde informatieve consumentenwebsite voor de dagelijkse boodschappen. Winkelwaar is het retail informatie/communicatie kanaal voor fabrikanten/merken, supermarktketens, -filialen en consumenten. Met de verschillende websitefunctionaliteiten wordt de consument op een interactieve manier geïnformeerd over diverse aspecten binnen de supermarkten. Als supermarktketen, supermarktfiliaal en fabrikant kunt u ook u gebruikmaken van Winkelwaar.

Uw filiaal op Winkelwaar

Winkelwaar biedt u als supermarktondernemer de mogelijkheid om kosteloos uw filiaal toe te voegen aan onze supermarktgids. Met het ingeven van een postcode ontvangen bezoekers van Winkelwaar “Bij u in de buurt” uw supermarktinformatie. Winkelwaar maakt het hierdoor mogelijk om direct te communiceren met uw huidige en potentiële klanten “Bij u in de buurt”.

Wilt u informatie over de mogelijkheden?

Winkelwaar werkt op dit moment samen met een aantal partners. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Wilt u meer weten over de Winkelwaar partnerships of de advertentiemogelijkheden? Vult u dan ons advertentieformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |