ALDI folder

Sinds de oprichting in Duitsland door Karl en Theo Albrecht is de ALDI uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke levensmiddelen discounters van Nederland. In totaal bezit de Duitse gigant over meer dan 500 filialen. Het assortiment van de ALDI bestaat uit ongeveer 900 verschillende artikelen. De producten die door de ALDI aangeboden worden zijn uitsluitend van hun eigen merk. De kwaliteit van deze producten kun je vergelijken met de bekende A-merken. Enkele bekende namen uit het assortiment van de ALDI zijn Markus koffie, Una wasmiddelen en natuurlijk de chocolade van Chateau. Shop jouw favoriete ALDI artikelen extra voordelig met behulp van de folders van Winkel Waar!

ALDI – Nu ook biologisch!

Naast het huidige en ruime assortiment beschikt de ALDI nu ook over een geheel eigen biologisch assortiment. Producten in deze categorie zijn afkomstig van het merk Mama Nature en is gericht op klanten die een voorkeur hebben voor verantwoord eten. Tot dit assortiment behoren artikelen zoals eieren, sap, pasta, gehakt en ook muesli. De biologische producten kunnen worden herkend aan de witte verpakking met groen label.

Wekelijks een folder bij Winkelwaar.nl!

Wekelijks brengt ALDI diverse folders uit onder de naam ALDI actueel. Hierin vind je de meest voordelige weekaanbiedingen in combinatie met actuele informatie. Met name de weekaanbiedingen van de ALDI zijn altijd enorm populair. Bovendien brengt de ALDI gedurende feestdagen zoals Kerst en Pasen een extra reclame folder uit.

Het overzicht op de website van Winkelwaar.nl staat vol met bruikbare kortingen van de ALDI. Shop jouw favoriete ALDI artikelen nu extra voordelig met behulp van het winkel overzicht van Winkelwaar.nl!

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |