Online boodschappen doen

Online boodschappen doen is iets waar we met z'n allen steeds meer aan beginnen te wennen. Het heeft zijn hoogtepunt dan ook nog lang niet bereikt. Nederlanders geven op dit moment circa 400 miljoen euro uit aan online boodschappen, en dat zal de komende jaren nog flink gaan groeien. Supermarkten spelen steeds beter in op deze trend, bijvoorbeeld door het openen van een eigen webshop. Op deze manier kun je de producten die je in fysieke winkels kunt kopen ook met één druk op de knop online bestellen. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om via je mobiel je boodschappen online te doen.

De voordelen

Online boodschappen doen kent vele voordelen. Zo bespaar je veel tijd en hoef je niet door een drukke supermarkt te wandelen. Dankzij de handige zoekfuncties online heb je binnen no-time alle producten die je zoekt gevonden. Een ander voordeel is dat je online prijzen van supermarkten gemakkelijk kunt vergelijken. Hierdoor zie je bijvoorbeeld bij welke supermarkt het wasmiddel of een krat bier in de aanbieding is. 

De online prijzen zijn altijd hetzelfde als in de supermarkt zelf. Het enige wat je vaak extra moet betalen is de servicekosten (de kosten voor het verzamelen, inpakken en eventueel bezorgen van je bestelling). Overigens zijn er ook supermarkten waarbij dit gratis is.

Hoe werkt het?

Zodra je alle nodige boodschappen in je winkelmandje hebt geplaatst, kun je de laatste stap van het online bestelproces doorlopen. Je vult je persoonlijke gegevens in en geeft eventueel aan waar je boodschappen bezorgd mogen worden. In sommige gevallen dien je direct te betalen en in andere gevallen kun je achteraf betalen. Hierna zal de bestelling zo snel mogelijk worden geleverd of kun je de bestelling afhalen in de desbetreffende winkel.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |