Kortingscodes

Een kortingscode is een code die je bij het afrekenen in een webshop kunt invoeren om voordeel te krijgen op het totale orderbedrag of op een bepaald artikel. Door de code in te voeren ontvang je gelijk je korting. Dit is of een bepaald percentage of een vast bedrag en verschilt per webshop, artikel en actie. Zie daarvoor bijvoorbeeld besteljekorting.nl. Het kortings codes & deals overzicht van Besteljekorting is het meest complete van Nederland en dus je 1-stop-shop voor maximale kortingen. Meestal gelden er voorwaarden voor het gebruik van een kortingscode een minimum bestelbedrag of de code is alleen bruikbaar op bepaalde datums en tijdstippen.

Andere namen, zelfde betekenis

Een kortingscode wordt ook vaker aangeduid als promotiecode, voucher, voordeelcode, actiecode, couponcode of vouchercode. Een hoop namen met allemaal dezelfde betekenis. Ze zorgen er namelijk allemaal voor dat je minder betaalt dan de oorspronkelijke prijs.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Als je een kortingscode hebt weten te bemachtigen dan wil je deze uiteraard ook verzilveren. Hoe gebruik je deze dan? Verzamel eerst de producten die je wilt aanschaffen en ga vervolgens naar het winkelmandje. Vervolgens vul je of hier de actiecode in, of bij de betaalmethodes. Dit verschilt per webshop en zul je dus even zelf moeten bekijken. Als je de plek hebt gevonden waar je de code kan invullen, dan kopieer je deze code in het vakje en klik je op activeren. Als de code juist en geldig is, dan wordt deze automatisch verwerkt.

Hoe kom ik aan een code?

Kortingscodes zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Het kan zijn dat je van een vorige bestelling bij een webshop een kortingscode hebt ontvangen voor de volgende keer dat je gaat bestellen. Deze kun je dan uiteraard bij de volgende aankoop gebruiken. Maar kortingscodes vind je ook regelmatig in nieuwsbrieven van webshops. Deze shops sturen de codes dan naar alle klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsletter en kun je na ontvangst meteen gebruiken. Maar er is nog een manier. Je kunt ook kortingscodes zoeken op websites die deze speciaal voor jou verzamelen. Op zulke sites vind je snel alle kortingscodes van een bepaalde webshop.

Wat zijn de verschillen tussen kortingscodes?

Een kortingscode geeft meestal een bepaalde korting aan de klant. Met sommige codes ontvang je korting aan de hand van een bepaald percentage, bijvoorbeeld 10% korting. Andere codes geven een percentage korting op één specifiek product. Er zijn ook codes die een bepaald bedrag korting geven. Bijvoorbeeld bij een bestelling vanaf €100 biedt deze code je €10 korting. Dit kan voor één product zijn of voor de hele bestelling. Er zijn ook codes waarmee je een gratis product ontvangt of waarmee je van gratis verzending geniet.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |