Jumbo folder

De keten Jumbo supermarkten werd opgericht door Karel Van Eerd. Het uitgangspunt van de winkel was direct om een ruim assortiment tegen scherpe prijzen aan te kunnen bieden. Inmiddels is de Jumbo uitgegroeid tot een grote speler in de markt van Nederlandse supermarkten met meer dan 600 filialen. De prioriteit ligt bij het tevreden stellen van de klant. Zo introduceert Jumbo iedere week een folder met daarin diverse producten tegen scherpe prijzen.

Méér dan alleen vriendelijke service

Naast de uitstekende klantenservice van Jumbo staat de supermarktketen ook garant voor de laagste prijs. Je kunt er gebruikmaken van de meeste keus producten. De combinatie van de laagste prijzen én een groot assortiment maken Jumbo uniek. Daarnaast zijn de producten die door de Jumbo worden aangeboden altijd vers. Ieder filiaal is namelijk voorzien van een eigen bakker en slager die dagelijks de beste producten voor de klant bereiden. Bovendien is het Jumbo assortiment waaruit je kunt kiezen enorm. Naast het ruime assortiment A-merk artikelen en vers heb je ook nog de keuze uit meer dan 6000 verschillende Jumbo huismerken. Ervaar goede kwaliteit nu voor een nóg lagere prijs.

Mis geen aanbiedingen dankzij Winkelwaar!

Op Winkel waar is het mogelijk om de Jumbo folder op je gemak te verkennen en gericht op zoek te gaan naar de beste aanbiedingen. Naast de uitstekende service staat Jumbo namelijk bekend om haar unieke spaaracties en scherpste aanbiedingen. Doordat we nadrukkelijk samenwerken met merken en aanbieders, kunnen wij extra hoge kortingpercentages vinden. Check nu ons overzicht met de meest actuele kortingen van dit moment. Loop niet langer Jumbo aanbiedingen mis met behulp van de supermarktgids van Winkelwaar.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |