Makro folder

Het assortiment van Makro valt onder te verdelen in diverse categorieën. Zo is Makro een bekende naam in de wereld van Food en Horeca. Echter behoort ook het non-food inmiddels tot het assortiment van de Makro. Naast diverse winstpakkers, volume kortingen en artikelen die blijvend in prijs verlaagd zijn kun je ook per categorie een folder hanteren. In deze folder kun je de meest actuele aanbiedingen en acties vinden. De folders van Makro zijn doorgaans 1 tot 2 weken geldig voordat ze worden vervangen door een nieuwe folder met opnieuw scherpe prijzen. Kortom, altijd een goede deal dankzij Makro!

Wat moet je weten over Makro?

Makro was in de voorgaande eeuw één van de eerste groothandels die begon met zelfbediening. Door de jaren heen zijn er diverse vestigingen ontwikkeld verspreidt over de hele wereld. Inmiddels maakt Makro onderdeel uit van de Metro Group. In totaal biedt Makro werk aan ongeveer 5400 mensen in Nederland. De winkels van de Makro zijn terug te vinden in onze bedrijvengids. Bovendien is Makro de afgelopen periode nadrukkelijk bezig geweest met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Ook in het assortiment wordt hier nadrukkelijk rekening mee gehouden. Bovendien beschikt de Makro over diverse eigen merken. Enkele eigen merken van Makro zijn: Metro Chef & Metro professional, Tarrington House, Sigma en Fine Life.

Kortingcodes pakken bij Winkelwaar.nl

Doordat winkel waar nauw samenwerkt met diverse partners, merken en aanbieders, kunnen wij een extra hoog kortingspercentage aanbieden. Raadpleeg ons overzicht met actuele kortingscodes en ontdek of er codes zijn die jij kunt gebruiken voor jouw Makro boodschappen. Shoppen was nog nooit zo voordelig dankzij de codes van Winkelwaar.nl.

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (68)

Interessante informatie over supermarkten, daarnaast een handig overzicht van supermarketin in de buurt.

Johan (48)

Even snel kijken voor een dichtbijzijnde supermarkt, zo gepiept.

Een kerstpakket van Kerstpakketten idee
Haal je boodschappen bij Foodworld-XL
coop ah jumbo aldi plus spar
© winkelwaar.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |